Offerte aanvragen

Douglas overkapping

Op zoek naar een Douglas overkapping voor in uw tuin?
Dan bent u ben ons aan het juiste adres. Wij van douglas-overkapping.nl helpen u graag bij het realiseren van uw droomoverkapping.

We zien het steeds meer dat een overkapping geplaatst wordt als verlenging van een huis. Vaak wordt het gezien als verlenging van uw woonkamer of een tweede woonkamer/eetkamer. Een Douglas houten overkapping is behalve zijn mooie uitstraling ook nog eens van nature duurzaam. Douglas hout heeft een mooie robuuste uitstraling. Bij onze overkapping hebben je verschillende keuzes: laat je het hout zoals het is, of kies je voor bijvoorbeeld een kleur op de achterwand. Wat voor een keuze u ook zult maken, met een Douglas houten overkapping weet u zeker dat u een echte eye catcher in uw tuin plaatst.

Via onderstaand formulier kunt u nu zelf uw Douglas overkapping samenstellen. Wanneer u dit formulier heeft ingevuld en verstuurd, zullen wij uw offerteaanvraag bekijken en zo snel mogelijk contact met u opnemen. Mocht u toch nog vragen hebben over een Douglas overkapping, of staan de afmetingen die u graag wilt niet tussen de opties? Neem dan gelijk contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken.

    

Offerte douglas overkapping

Offerteaanvraag voor een douglas overkapping

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 - Uw gegevens

Persoonsgegevens*
Vul hier uw voorletters en achternaam in.
Adresgegevens*
Vul hier uw adresgegevens in.
Noteer uw nummer op de volgende wijze: 010-1234567 of 06-12345678.
E-mailadres:*
Vul hier uw e-mailadres in.

Heeft u liever een op maat gemaakte Douglas houten overkapping! Dit kan natuurlijk ook. Bel of mail ons gelijk. Wat ook een mogelijkheid is dat u een contactformulier invult met uw wensen en wij nemen dan contact op met u.

    

1
💬 Kunnen we u ergens mee helpen?
Chat met Douglas Overkapping
Goedendag,

Kunnen we u ergens mee helpen?