De Douglas houtspecialist van Nederland!

douglas-overkapping.nl

Offerte aanvragen

Hieronder kun je zelf de breedte, diepte en andere wensen van je overkapping opgeven. Daarnaast kun je jouw vragen en opmerkingen bij je keuzes vermelden. Ook is er een mogelijk om foto’s (bijv. van je tuin) of een bouwtekening mee te sturen.

Heb je direct vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer aan de linkerkant onderaan deze pagina of via de chatoptie rechts onderaan de pagina.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  (*) Opmerking bij “Wil je de overkapping geplaatst”

  In het bovenstaande formulier staat een optie om de overkapping te laten plaatsen. Wij bieden de montage van onze overkappingen echter aan zonder dakdekken.

  Omdat wij door het hele land werken en de duur van deze werkzaamheden flink kunnen verschillen hebben wij besloten dit niet meer aan te bieden.

  Het weer is niet te voorspellen en na het uitleggen van het EPDM op het dak moet dit (het liefst) 1 à 2 uur uitliggen, zodat de spanning uit het materiaal gaat alvorens het kan worden vastgelijmd.

  Wij willen een mooie duurzame overkapping afleveren tegen een zo laag mogelijke prijs en de onzekere factor van het dakdekken zou de planning te moeilijk maken en de prijs flink opdrijven.

  EPDM (dakbedekking) is heel goed zelf te plaatsen en als het weer tegenzit dan kun je het dak met een zeil afdekken en later doorgaan.

  Voor ons zou het niet te doen zijn om later terug te komen of te wachten totdat het droog zou worden. Alternatief is natuurlijk het inschakelen van een lokale dakdekker.

  Door ons geleverde Douglas overkappingen

  Klik op de afbeeldingen om deze groter te bekijken.

  Loading...
  Open chat
  1
  Kunnen we je ergens mee helpen?
  Chat met Douglas Overkapping
  Goedendag,

  Kunnen we je ergens mee helpen?